Országúti kerékpárverseny és sportfesztivál

TOUR DE MÁTRA

TOUR DE MÁTRA 2022

Országúti kerékpárverseny és sportfesztivál a Mátrában!

2021. december 15. - SportDesign

tourdematra.png

2 napos nyílt, amatőr országúti kerékpárverseny 2022. június 4-én és 5-én a Mátra Biker Sport Club szervezésében. A versenyen való részvételhez nincs szükség licenszre. Tekerj szombaton a 83 km-es hosszú távon és másnap a 16 km-es rövid távon is! Így 3X veszel részt eredményhirdetésen!

A 2022-es évtől a Tour de Mátra a Magyar Kerékpáros Szövetség akkreditált versenye!

A versenykiírást a tourdematra.hu weboldalon találjátok. A verseny az U15 és U17 korosztály számára ingyenes! Eredményhirdetés mindkét nap Kékestetőn 14:00 órától.

A versenyt mindkét nap Kékestetőn egy 15 m2-es LED falon és facebookon élőben közvetítjük!

Az útvonalbiztosítást a Rendőrség, az UBE motorosok és a települések polgárőrei végzik.

Versenytávok:

  • 83 km

  • 16 km

  • összetett

 

nevezek.JPG

 

Gyűjtsd velünk Ötpróba pontjaid, hogy az értékes és jól megérdemelt pontok ne vesszenek el! Ha még nincs Ötpróba azonosítód, itt tudsz regisztrálni: 
otprobaparizsba.hu/register

Tekerj az ország csúcsára, a cél Kékestető! Válaszd szombaton a hosszú távot vagy vasárnap a rövid távot egy kemény hegyi befutóval! Vagy hozd ki magadból a maximumot, tekerj szombaton és vasárnap is, és szállj harcba az összetett bajnoki címért, legyél te a Mátra királya, az abszolút győztes! A női és férfi abszolút győztesé egy-egy trófea! Eredményhirdetés szombaton és vasárnap is, aki összetettben indul, 3X vesz részt az eredményhirdetésen (hosszú táv, rövid táv, összetett).

google-form-tavok.png

 

 

Családbarát programok!

 
Akár részt veszel a kerékpárversenyen ezen a hétvégén, akár nem, többféle sportprogram közül választhatsz: Különböző túrákat szervezünk! Mountain bike túrák, e-bike túrák, családbarát gyalogtúrák a Mátra ösvényein, futótúra a Pipis-hegyre, extreme run futótúra haladóknak, helyenként erőnléti feladatokkal megtoldva! A túrákra regisztrálni a Tour de Mátra weboldalán lehet 2022. május 1‑jétől.

Kézműves foglalkozás Varnyú Ritával szombaton és vasárnap egész délután!

Délután koncertek várnak!

Erős Pista zenekar, szombat 12:30-14:00

CandyMen Duo, szombat 15:30-18:00

Hiszi a Piszi zenekar, vasárnap 12:30-14:00

hero-image-gyalogturak.jpg

tdm-2022-naptar.jpg 

Felejthetetlen élmény vár rád!


Tudtad? Habár a Mátra legmagasabb pontja csak 1014 méter és Észak-déli irányban kb. 15-20 km, nyugat-keleti irányban kb. 50 km kiterjedésű, de egy igazi turistaparadicsom, ugyanis közel 1000(!) kilométer jelölt turistaút van a Mátrában!

 

Gyere és fedezd fel velünk ezt a csodát! Sportolj az egészségedért!

mbsc-logo.png

 

erospista-jpg-2.jpg

tura.jpg

ml-hirlevel-turak.jpg

tdm-card-insta_1.jpg

süti beállítások módosítása